avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am o amenda in Germania veche de 12 ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am o amenda in Germania veche de 12 ani care s-a transformat ...

Buna ziua! Am o amenda in germania veche de 12 ani care s-a transformat in inchisoare cu 10 euro la zi ce pot face? Nu mai am acte nimic nr de dosar as vrea sa o platesc daca se mai poate dar nu stiu cum sa fac daca mai merge platita s-au trebuie sa fac inchisoare
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:10, 2 Februarie 2025
Întrebați un avocat din Germania, că se aplică legea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !! am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva ... UrgentAmenda UrgentAmenda Buna ziua !! Am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva , anul trecut am Fost prinsă furând dintr-un magazin din Germania in valoare de maxim ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzata de furt in germania andreea76 andreea76 Am fost acuzata in Germania ca as fi furat o vopsea de par in valoare de 7 euro, si dupa 2 luni am primit o scrisoare in care mi se zicea ca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Amenda penala mario ion 74 mario ion 74 daca in urma neplatei unei amenzi de 10 000 000 lei vechi aceasta sa transformat in inchisoare si sa contopit cu cu o pedeapsa de 3 ani la care astepta ... (vezi toată discuția)