avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaborare doua cabinete de psihologie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaborare doua cabinete de psihologie

Buna seara ....As dori sa intreb daca doua cabinete de psihologie , din judete diferite ar dori sa faca un contract de colaborare (intre cele doua cabinete) ce presupune acest lucru ,care sunt pasii ca totul sa fie corect ?
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
Laurat1, utilizator

Alte discuții în legătură

Avizul psihologic port arma aladinut aladinut va rog f mult sa-mi raspundeti si mie la aceasta intrebare!..mentionez ca lucrez la politia locala. La examenul psihologic am fost declarat apt ...ptr ... (vezi toată discuția)
Contract ong cu cabinet individual de psihologie GeorgiT GeorgiT Buna seara, imi doresc sa infiintez un ONG impreuna cu un alt psiholog. Ambele avem cabinete individuale de psihologie iar intrebarea mea este daca putem fi ... (vezi toată discuția)
Colaborare pensionari Miralu Miralu Am un cabinet individual de psihologie si as dori sa inchei un contract de colaborare, pt un anumit tip de evaluare psihologica, cu un psiholog pensionar. ... (vezi toată discuția)