Bună! Am avut o casa cu un teren de 311 mp aflat în folosință. Am depus actele pt a obține terenul de la primarie, in legea 123/2023 dar am primit titlul doar pt 201 motivând ca ca restul de 110 nu se găsește în actele lor.Apoi topografa ne a facut alte acte pt care am plătit iar o gramada de bani s au depus la primarie spunând ca acum se găsește în rezerva retrocedabila a lor.Am primit răspuns în octombrie 2023 ca urmează sa fie discutata în comisia locala și apoi vom primi răspuns.Nu am primit nici în zi de azi.Am fost la primar în audienta și ni s a spus ca noi nu ne am înscris în registrul agricol cand am cumparat casa.Noi am fost la agricol ,am înscris atunci deoarece nu aveam cum sa primim titlul pe cei 201 mp.Este posibil sa nu ne fi lăsat atunci sa înscriem decât cei 201 nu mai știm.Intrebarea este, mai putem înscrie acum terenul aflat în folosință în registrul agricol? Ei spun ca nu se mai poate.Mentionez ca , am vandut casa cu terenul pt care am primit titlul.Dar celalalt teren a rămas trecut pe numele nostru ,urmand ca ulterior dupa ce primit titlul și pe acest teren sa l dam.tot proprietarilor..Ei spun ca nu se mai poate face nimic si
ca ar trebui ca noi sa așteptăm schimbarea legii.Pana atunci noii proprietari se folosesc de teren pt ca este în interiorul curții lor iar noua ne vine impozitul sa l platim Va multumesc!