avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mă numesc Mihut Mariana , sunt victima unui accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mă numesc Mihut Mariana , sunt victima unui accident rutier. ...

Mă numesc Mihut Mariana , sunt victima unui accident rutier. Eu eram în dreapta soferului am depus dosarul în cât timp p da primesc despăgubirile și cât?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:08, 3 Februarie 2025
Buna ziua, unde si cand ati depus dosarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt victima unui accident rutier,eu fiind în dreapta soferului ... Benteen59 Benteen59 Sunt victima unui accident rutier,eu fiind în dreapta soferului ,am avut ruptura de coloana4 inele in urma accidentului m-am pensionat as vrea sa știu cât ... (vezi toată discuția)
Vătămare corporală myrcea1983 myrcea1983 Ce trebuie sa fac in data de 12.06.19 am avut un accident rutier în care am fost implicat și șoferul a fost găsit cu alcolemie...dar nici pana astazi ... (vezi toată discuția)
Despagubiri asigurari [accident cu deces] vostinarcosmina vostinarcosmina Buna seara. Sunt Vostinar cosmina ,sora victimei decedata in urma unui accident rutier ,pe DN 7,victima era incadrata in traversare la intersectie de strada,in ... (vezi toată discuția)