avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubiri asigurari [accident cu deces]
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubiri asigurari [accident cu deces]

Buna seara. Sunt Vostinar cosmina ,sora victimei decedata in urma unui accident rutier ,pe DN 7,victima era incadrata in traversare la intersectie de strada,in apropierea trecerii de pietoni si a fost surprinsa de un tir, accidentand-o mortal.As mentiona ,evenimentul a avut loc in 13-02-2012,drum acoperit cu zapada,iar distanta de franare a tirului a fost de 53m +22m lungimea a utilajului.Decedata traversa soseaua de la stanga spre dreapta cap-tractor,iar acesta a lovit-o cu partea dreapta a masinii.In urma tragediei ,familia ar fi indreptatita cu despagubiri din partea asigurarii acelui sofer? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 09:53, 23 Martie 2012
banuiesc ca in cazul d-vs, fiind un accident foarte grav rezultat cu victime, politia a facut un proces verbal de constatare al accidentului. daca accidentul s-a finalizat inainte de trecerea de pietoni, nu prea aveti sanse la despagubiri, dar daca s-a finalizat dupa trecerea de pietoni cu im milimetru, atunci e vina soferului.
In primul rand condoleante!
despagubirile pe care le veti primi vor fi in functie de ce va spune expertiza in sensul retinerii ca accidentul s-a produs din vina exclusiva a conducatorului auto sau din culpa comuna cu victima. oricum veti primi ceva.
indicat ar fi sa angajati un avoct.
Daca soferul va fi declarat vinovat, aveti sanse sa obtineti o suma frumusica pe baza RCA-ului tirului.Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti un avocat specializat in aceste cazuri cu asiguratorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pedeapsa cucuandrei17 cucuandrei17 Acum 1 an si cateva luni am fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Republicii din Ploiesti. Drumul in cauza este cu 3 benzi pe sens delimitate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! accident pe trecerea de pietoni soldat cu contuzie ... B Dan B Dan Buna ziua! Accident pe trecerea de pietoni soldat cu contuzie de umar drept. Victima afirma ca a vazut inca de la angajarea in traversare ... (vezi toată discuția)