avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! O persoana poate avea simultam un CIM cu 8h ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! O persoana poate avea simultam un CIM cu 8h nedet ...

Buna ziua! O persoana poate avea simultam un CIM cu 8h nedet la o alta firma si contract de mandat la propria societate? Care sunt obligatiile acestuia raportate la CIM? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 3 Februarie 2025
Da, o persoana poate avea simultam un CIM cu 8h nedet la o alta firma si contract de mandat la propria societate
Multumesc pentru raspuns. Exista vreo obligatie cu privire la declararea contractului de mandat catre societatea cu care este incheiat CIM ul? Multumesc
Nu exista o astfel de obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al doilea cim madelaine28 madelaine28 o persoana are un cim pe perioada nedeterminata, cu 8h pe zi. stiu ca se poate incheia un alt cim, cu un alt angajator, simultan, respectand art. 35 codul ... (vezi toată discuția)
Administrator srl cu cim AlexandruMarius96 AlexandruMarius96 Buna seara! Am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate 4939 - Alte transporturi terestre de calatori si imi desfasor activitatea prin prestarea ... (vezi toată discuția)
Este direc raspunzator angajatorul pentru incheierea/completarea cim-ului? nimar nimar Buna ziua, Din interpretarea extensiva a [b]art.16 alin.1) Codul Muncii[/b] : [i]Contractul individual de munca se incheie in baza consimtamantului ... (vezi toată discuția)