avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Doresc sa ma transfer in interesul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Doresc sa ma transfer in interesul serviciului de ...

Bună ziua!
Doresc sa ma transfer in interesul serviciului de la o instituție publica la alta, fiind admisa în urma concursului. Noua instituție a trimis deja 2 adrese în vederea obținerii acordului sau refuzului, dar au trecut aproape 60 de zile de la prima adresa și vreo 15 de la cea de a doua.
Am discutat cu șefii și se pare ca nici nu intenționează sa le răspundă, dar mi au comunicat ca nu ma lasă să plec prin transfer, ci dacă vreau sa îmi dau demisia. Am întrebat la personal care este termenul legal de răspuns și mi au comunicat ca legea nu prevede nici un termen pentru transferul în interesul serviciului.
Eu nu mai pot lucra aici, deci ce este de făcut în acest sens?
Va mulțumesc!

Cu respect,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 3 Februarie 2025
De dat in judecat da, dar de castigat nimeni nu va poate spune ca da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii ... Majin Majin Buna ziua! Ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii de stat pentru a ma transfera dar unitatea in care lucrez refuza transferul? (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt functionar public intr-o institutie publica locala ... dumyonescu dumyonescu buna ziua! sunt functionar public intr-o institutie publica locala si doresc sa merg prin transfer in administratie publica centrala.Credeti ca pot sa fac ... (vezi toată discuția)