avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi

Mâine, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua!Îmi puteți va rog preciza dacă studiile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua!Îmi puteți va rog preciza dacă studiile universitare ...

Bună ziua!Îmi puteți va rog preciza dacă studiile universitare de 3 ani neefectuate la curs de zi se iau în calcul la pensie.Scolile efectuate pentru conversie profesionala ,promovare se iau în calcul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 3 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Studiile universitare de 3 ani neefectuate la curs de zi nu se iau în calcul la pensie.

Idem, pentru scolile efectuate pentru conversie profesionala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare specializare. licență sau conversie? tonica31 tonica31 Bună ziua.! Doresc să mă lămuriți într-o problemă. Sunt cadru didactic titular(învățătoare). Am absolvit Liceul Pedagogic în 1999. Am terminat ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. referitor la una din condițiile de calcul a pensiei ... AndreeaFatol AndreeaFatol Buna ziua. Referitor la una din condițiile de calcul a pensiei este daca ai studii universitare sa fi fost facute la zi. Aici este si intrebarea mea: eu am ... (vezi toată discuția)