Cum se poate proba santajul cu sanse de reusita in instanta?
Dezvoltatorul mi-a vandut o casa cu antecontract de vanzare-cumparare, apoi nu si-a respectat termenul de predare cu un an. Apoi si-a pierdut dreptul de proprietate asupra terenului pe care a construit casa prin rezilierea contractului cu proprietarul terenului pentru neplata. Proprietarul terenului ne-a contactat ne-a santajat sa cumparam terenul la un pret dublu pentru ca acum avem o casa construita deja pe un teren care este al lui.
Cum se poate proba santajul in acest caz?
Multumesc
gi-jane2
Moderator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Cu proprietarul terenului, desigur ca el va solicita bani și cum dvs nu o sa ii dati cat cere, o sa va dea un judecata.
Poate ar trebui sa mergeti la avocat cu ce acte aveti.
MihaiC2000
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
I-am platit terenul proprietarului, ca sa protejez investitia (casa). Dezvoltatorul a pierdut terenul pe care a construit dupa ce eu i-am platit 80% din valoarea intregii constructii, deci am platit si terenul aferent (sau macar o parte din el proportional) proprietarul terenului care a reziliat contractul cu dezvoltatorul trebuia sa se judece cu el cu dezvoltatorul, dar a ales sa ne santajeze tot pe noi pe clientii aceluiasi dezvoltator. "Cumparati terenul de la mine cu cat vrea eu sau va daram casele de pe terenul meu". Nu inteleg care este vina mea aici? Sistemul de justitie din Romania pare ca-i favorizeaza pe acesti escroci organizati sa insele. Vedeti cazul Nordis!