avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Renuntare judecata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Renuntare judecata

Buna ziua!

In luna aprilie a acestui an ar urma sa am un proces, prin care eu am dorit sa contest o amenda primita in anul 2023 (conform radarului, am depasit viteza legala cu 70 km/h, desi conditiile meteo nu erau deloc favorabile). In fine, partea cealalta cu care m-as judeca (IPJ pe raza a carui judet am fost prinsa), a adus dovezi destul de clare, prin care nu as putea avea castig de cauza.

In acest sens, eu as dori sa renunt la judecata, insa nu stiu daca trebuie sa merg personal la judecatoria din acel judet unde a fost incidentul, sau pot si prin posta trimite aceasta cerere.

De asemenea, as fi obligata si la plata unor cheltuieli de judecata, avand in vedere ca doresc sa renunt inainte de primul termen?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
dobosancamelia25, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 17:11, 3 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti trimite in scris cererea de renuntare la judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar in localitate viteza 61 km/ora ContSters134600 ContSters134600 Tocmai am primit o amenda pt.viteza de 61 km/ora in localitate. Limita de viteza din cate stiu este de 60 km/ora. Am semnat procesul verbal insa nu mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere (viteza). pot castiga contestatia sau nu? AleXandru_123 AleXandru_123 Buna seara, in data de 4.03.2012 am fost surprins pe drumul E70, in afara localitatii, cu o viteza de 174 km/h cu un... Logan 1.4:O. M-a oprit masina care avea ... (vezi toată discuția)
Urmarire de masina neinscriptionata. depasire linie discontinua, moment in care s-a depasit viteza legala cu 50km/h Coco01 Coco01 Buna seara! Am depasit pe linie discontinua, in localitate, iar in momentul depasirii viteza mi-a urcat la aprox 100km/h. Masina de politie, care era ... (vezi toată discuția)