avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... legea pensiei 360/ 2024 Buna ziua, as dori va rog un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

legea pensiei 360/ 2024 Buna ziua, as dori va rog un raspuns. ...

legea pensiei 360/ 2024
Buna ziua, as dori va rog un raspuns. Sunt pensionar la limita de varsta de doi ani si am depus cerere de recalculare privind stagiul asimilat . Adica am absolvit si un master la zi 2 ani , care anterior nu mi-a fost luat in calcul. la vechime asimilata La casa de pensii mi-au spus ca eu nu mai pot sa beneficiez de aceasta recalculare deoarece legea 360 alin 14 / 1/se aplica doar celor care vor iesi pe aceasta lege. Nu inteleg de ce eu n u pot beneficia de completarea stagiului, multumesc.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
atinas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:03, 3 Februarie 2025
Raspunsul casei locale este corect.
Masterul nu face parte din sporurile nepermanente ce fac obiectul "Micii recalculari".
www.avocatnet.ro/articol_460...

Veniti cu prevederea legala care face trimitere la recalcularea pensiilor la cei cu master la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studiile de licenta si de masterat sunt considerate vechime? Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Am absolvit facultatea in 2008, dupa care am facut si masteratul 2 ani. Precizez ca in perioada cat am absolvit studiile nu am fost angajata. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am iesit la plv in august 2024 pe legea 263. daca ... panda02 panda02 Buna ziua! Am iesit la PLV in august 2024 pe legea 263. Daca aduc venituri de dinainte de 2001 care includ si sporurile nepermanente, pe formula carei legi se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta ... RUAndreea RUAndreea Bună ziua. Un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta cu venituri si perioadele suplimentare de contribuție pentru recalcularea pensiei, in ... (vezi toată discuția)