avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am primit recent o solicitare de trimitere in service ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am primit recent o solicitare de trimitere in service ...

Buna ziua,
Am primit recent o solicitare de trimitere in service a unei jucarii mai exact o masa de fotbal de 51cm la care clientul i-a rupt o tija.Ce obligatii am fata de client avand in vedere ca acesta a rupt tija,iar produsul nu mai poate fi reparat?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:32, 4 Februarie 2025
Bună ziua,

Ce obligatii am fata de client avand in vedere ca acesta a rupt tija

Niciuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4765 - comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor in magazine stanbogdan23 stanbogdan23 Vreau sa fac comert cu jucarii pt copii, codul este 4765. Intrebarea mea: Pentru un service de raparati al jucariilor detinuta de societatea respectiva care ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor pentru un produs cumparat AndreiBaditoiu AndreiBaditoiu Buna ziua. Detin un magazin in care comercializez articole de imbracaminte pentru barbati. Intr-o zi a venit in magazin un client care cumparase o camasa cu o ... (vezi toată discuția)
Cod caen stanbogdan23 stanbogdan23 Am si eu o nelamurire: Vreau sa deschid cu un prieten o afacere cu jucari pt copii . Sunt jucari pe bateri (masinute , trenulete, papusi), unele cu ... (vezi toată discuția)