avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna tuturor. Am si eu o intrebare in privinta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna tuturor. Am si eu o intrebare in privinta platilor retroactiv ...

Buna tuturor.
Am si eu o intrebare in privinta platilor retroactiv a alocatiei de stat pentru copil minor. Am depus cerere, dar Agentia nu a efectuat plata invocand faptul ca mi-am perfectat cartea de identitate mai tarziu decat nasterea copilului. Tin sa mentionez ca copilul detine certificat de nastere romanesc din ziua nasterii. Unde as putea sa ma adresez? Multumesc anticipat tuturor!
Cel mai recent răspuns: ValentinaC123 , utilizator 12:53, 4 Februarie 2025
La
Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS)
[ link extern ] /

sau

Ministerul Muncii, Familiei, Tineretului și Solidarității Sociale
[ link extern ]
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna .o intrebare suntem mutati din românia sí vrem sa renuntam ... Seutiut Sidonia Seutiut Sidonia Buna .O intrebare suntem mutati di Románia sí vrem sa renuntam lá alocatia copilului stie cineva cei de facut (vezi toată discuția)
Alocatia de plasament valeria2 valeria2 Suntem o famile care are in plasament un minor, numai ca locuim in Italia, unde copilul merge la scoala. Am primit din partea Agentiei pentru plati si ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil peste 18 ani maricela dob maricela dob Buna ziua ! Copilul meu este elev la o scoala postliceala, are deja 18 ani impliniti. Am sunat la Directia de asistenta sociala Bacau si mi s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)