buna seara. vad ca nu primesc un raspus. sper s a..nu fie rautate am speficat. dosar viol art 219 alin 1.si 3 din care a trecut aproape 2 ani vad ca nu sa facut cerere de urgentare a dosarlui penal in cazul asta ce s epoate intimpla ..!!! fac referire foarte clara rechizitorul facut de judecatorul de camera preliminara a " SPUS CLAR CA NU EXISTA COSTRANGERE" UNU DIN MARTORI A SCHIMBAT IN TOTALITATE DECALARATIA CARE DE fapt a fost adus si nu ca martor am inteles ca el nici nu a fost in ziua x la fata locului si a primit telefon seara ca organele de urmarire penala nu avea dovezi solide ca primu martor minte.si culmea judecatorul oare nu s-a prins ca : MINTE "logic e posibil sa fi chemat iar ? in fine ce doresc eu de fapt o lamurire desi a trecut aproape doi ani .. ce se poate intimpla cu dosarul x pentru viol exista prescrierea faptei ? rog mult asera nu am dormit deloc ca acum am vazut ca a trecut apoape 2 ani nici procuratura nici partea vatamata nimeni nu a facut plangere ca dosarul sta pe loc ..!!!