avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara. vad ca nu primesc un raspus. sper s anu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara. vad ca nu primesc un raspus. sper s anu fie rautate ...

buna seara. vad ca nu primesc un raspus. sper s a..nu fie rautate am speficat. dosar viol art 219 alin 1.si 3 din care a trecut aproape 2 ani vad ca nu sa facut cerere de urgentare a dosarlui penal in cazul asta ce s epoate intimpla ..!!! fac referire foarte clara rechizitorul facut de judecatorul de camera preliminara a " SPUS CLAR CA NU EXISTA COSTRANGERE" UNU DIN MARTORI A SCHIMBAT IN TOTALITATE DECALARATIA CARE DE fapt a fost adus si nu ca martor am inteles ca el nici nu a fost in ziua x la fata locului si a primit telefon seara ca organele de urmarire penala nu avea dovezi solide ca primu martor minte.si culmea judecatorul oare nu s-a prins ca : MINTE "logic e posibil sa fi chemat iar ? in fine ce doresc eu de fapt o lamurire desi a trecut aproape doi ani .. ce se poate intimpla cu dosarul x pentru viol exista prescrierea faptei ? rog mult asera nu am dormit deloc ca acum am vazut ca a trecut apoape 2 ani nici procuratura nici partea vatamata nimeni nu a facut plangere ca dosarul sta pe loc ..!!!
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
nicu144, utilizator

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare ContSters143925 ContSters143925 Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea situatie si am nevoie de niste sfaturi din partea unui avocat. M-am casatorit pe 02.05.1998, iar pe 31.03.1999 am ... (vezi toată discuția)
Inducerea în eroare a organelor judiciare alex242 alex242 În anul 2019 am avut un vecin voiajor care a locuit doar o lună în bloc ( în chirie). In această perioadă am avut un conflict cu vecinul in cauza si ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face dupa o hotarare definitiva a unei curti de apel in urma recursului lucian79 lucian79 eau sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: fratele meu si un prieten de-al lui, au fost trimisi in judecata in vara anului trecut pt. infractiunea de viol ... (vezi toată discuția)