avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara. Am o speta ... o societate comerciala are ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara. Am o speta ... o societate comerciala are angajament ...

Buna seara. Am o speta ... o societate comerciala are angajament de plata la ANAF- in urma unui acord de principiu pentru achitarea datoriilor. Administratorul doreste sa suspende activitatea pana la achitarea datoriilor. Poate avand in vedere ca nu ar mai avea activitate, respectiv venituri , doar cheltuieli? Precizez ca , are mai multe obiecte de activitate si ar dori sa se ocupe cu alta activitate .
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Am urmatoarea speta: societatea X SRL imprumuta un angajat al sau cu o suma de bani, cu conditia ca aceasta suma sa fie rambursata in termen de 1 ... (vezi toată discuția)
Oferta de compensare debit, poate disculpa administratorul???? Analore Analore Speta ar fi urmatoarea: O societate, are 2 datori astfel: are un debit de 30 000 lei provenit dintr-un Angajament de plata, semnat cu o persoana ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! recuperare debit - societate suspendata Alina Alina Alina Alina Buna ziua! Ma scuzati dar am nevoie de un sfat urgent cu privire la urmatoarea speta. La data de 03.02.2009 o societate ne-a contactat in vederea ... (vezi toată discuția)