avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Momentan mă aflu în ccc pana la data de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Momentan mă aflu în ccc pana la data de 03.martie. ...

Bună ziua!
Momentan mă aflu în ccc pana la data de 03.martie. 2025
Am făcut cererea de revenire la muncă, iar cei de la firmă m-au anunțat ca la finalul lunii martie vor radia firma (înainte cu aproximativ un an si-au anunțat falimentul).
Am stabilit ca voi întra în preaviz pana beneficia de șomaj, doar ca mi-au spus ca voi primi adeverința pt șomaj abia după data de 10 aprilie când vor face ultima plată către mine.
Întrebarea mea este: mai pot face plata sau emite adeverinte pt șomaj dacă firma va fi radiată? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:56, 4 Februarie 2025
Pot face numai daca radierea are loc dupa acele operatiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil dupa alt ccc si somaj barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in concediu de crestere copil pina in luna februarie 2012(am nascut in feb.2010). angajatorul pt care lucram ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma florentinabizdiga florentinabizdiga Buna ziua stie cineva daca o firma se poate suspenda sau radia daca exista doar o singura angajata care in prezent se afla in concediu crestere copil pana in ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil svisarinescu svisarinescu Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Momentan sunt in concediu de crestere copil ( 2 ani ) , pana in aprilie anul viitor .Firma la care sunt angajata e in ... (vezi toată discuția)