avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am pensie invaliditate gradul 3.Daca mă angajez este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am pensie invaliditate gradul 3.Daca mă angajez este ilegal? ...

Am pensie invaliditate gradul 3.Daca mă angajez este ilegal? angajatorul meu poate afla de pensia mea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 4 Februarie 2025
Puteti cumula pensia cu salariul . Nu are de unde sa afle, decat de la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar grad iii lia19 lia19 Avem un salariat care lucreaza momentan in baza unui contract de prestari servicii.Credeti ca am putea sa-l angajam cu contract individual de munca in ... (vezi toată discuția)
Invaliditate grad 3 și grad 2 = câte luni/an de perioadă asimilată? mdaniela45 mdaniela45 Bună ziua, doresc să vă întreb cum se consideră a fi o perioada lungă de invaliditate de grad 3 și respectiv de grad 2 în ceea ce privește calcularea ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul 2 si alte venituri, debit constituit de casa de pensii ciorascu20 ciorascu20 BUNA ZIUA. IN ANUL 2009 MAMA MEA AVAND PENSIE DE INVALIDITATE DE GRADUL 2 A SEMNAT O CONVENTIE CIVILA NESTIIND ATUNCI CA II POATE SISTA PENSIA. ACUM IN ANUL ... (vezi toată discuția)