avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In conditiile unui contgract de munca activ ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In conditiile unui contgract de munca activ si a unui ...

Buna ziua!
In conditiile unui contgract de munca activ si a unui contract de munca expirat in urma cu cateva zile, unde se depunde concediul prenatal ?
Se cumuleaza veniturile pe ultimele 6 luni de pe ambele contracte?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 4 Februarie 2025
La cim activ .. la cel incetat nu mai puteti depune la angajator. A fost pe durata determinata?
Da, a fost pe perioada determinata.
in aceste conditii este necesar sa inchei si contract cu cas pentru decontarea de la vechiul contract sau se cumuleaza suma de pe ambele contracte din ultimele 6 luni? Va multumesc
Intrebati mai bine la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical vasile fira vasile fira Buna ziua, O profesoara este angajata cu contract de munca pe durata determinata: 01.09.2008 - 31.08.2009; Realizeaza venituri din ore suplimentare la o alta ... (vezi toată discuția)
Venit concediu de maternitate Gabriela9028 Gabriela9028 Buna ziua. Daca momentan sunt salariata in 2 institutii iar unul din contracte este cu durata determinata, si se incheie pe 31 decembrie 2017, eu urmand sa ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata expirat-concediu prenatal Ioana Gafita Ioana Gafita Buna ziua! Am o intrebare legata de concediul prenatal. Am avut contract de munca pe perioada determinata pana pe data de 19 mai 2021. Sunt insarcinata cu data ... (vezi toată discuția)