avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! am pensie invaliditate grad 3 ,o depresie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! am pensie invaliditate grad 3 ,o depresie in remisie.Am ...

Buna ziua! am pensie invaliditate grad 3 ,o depresie in remisie.Am o șansă buna de a mă angaja și nu știu cum sa procedez cu angajatorul..Vreau sa muncesc,pot sa o fac acum m.am vindecat;Vreau să renunț la această pensie daca așa trebuie. Daca o voi face pt 8 ore și nu declar această situație angajatorului care sunt consecințele faptelor mele?

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate gr 3,depresie in remisie ... Di31 Di31 Buna ziua! am pensie invaliditate grad 3 ,o depresie in remisie.Am o șansă buna de a mă angaja și nu știu cum sa procedez cu angajatorul..Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru depresie Cîță Iuliana Cîță Iuliana Bună ziua. Sunt bolnavă de depresie de 4 ani de zile. Am cotizat la stat 9 luni de zile. În acest caz pot primi pensie? (vezi toată discuția)
In ce conditii ma pot angaja cu norma intreaga fiind pensionar de invaliditate grad 2 claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua,sunt asistent farmacie am 38 ani,am vechime in munca de aprox 6 ani iar in urma cu 3 ani am suferit un accident de munca,am beneficiat de toate ... (vezi toată discuția)