avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie invaliditate gr 3,depresie in remisie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie invaliditate gr 3,depresie in remisie ...

Buna ziua! am pensie invaliditate grad 3 ,o depresie in remisie.Am o șansă buna de a mă angaja și nu știu cum sa procedez cu angajatorul..Vreau sa muncesc,pot sa o fac acum m.am vindecat;Vreau să renunț la această pensie daca așa trebuie. Daca o voi face pt 8 ore și nu declar această situație angajatorului care sunt consecințele faptelor mele?
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
Di31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:35, 4 Februarie 2025
O consecință ar putea să fie, că cei de la COMISIA de expertiză vă pot tăia pensia declarându-vă clinic sănătos.
La pensie de invaliditate au dreptul doar bolnavii care și-au pierdut capacitatea de muncă.

Cu angajatorul nu veți avea probleme, dacă veți face față programului și condițiilor de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am pensie invaliditate grad 3 ,o depresie in remisie.am ... Di31 Di31 Buna ziua! am pensie invaliditate grad 3 ,o depresie in remisie.Am o șansă buna de a mă angaja și nu știu cum sa procedez cu angajatorul..Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pot sa redobândesc pensia de invaliditate dacă renunț la ea? ... Reloaded912 Reloaded912 Pot sa redobândesc pensia de invaliditate dacă renunț la ea? Salutare tuturor. Sunt in contradicție cu mama mea legat de pensia de invaliditate. ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru depresie Cîță Iuliana Cîță Iuliana Bună ziua. Sunt bolnavă de depresie de 4 ani de zile. Am cotizat la stat 9 luni de zile. În acest caz pot primi pensie? (vezi toată discuția)