Buna ziua! Am urmatoarea situatie :sotul meu este unul din mostenitorii in urma decesului mamei sale a unuei parcele de teren in suprafata de 2000 m in com.Ghermanesti -Snagov pentru care a primit PV de punere in posesie .intre timp a decedat si sotul meu si doresc sa fac succesiunea si m-am adresat Primariei Ghermanesti cu o cerere in care solicitam o copie a Titlului de Proprietate pentru aceasta suprafata,la care am anexat si o copie a PV de punere in posesie si o Adeverinta eliberata de acceiasi primarie ,prin care adevereste calitatea de mostenitor,aceasta adeverinta fiind eliberata in urma cererii facuta de mostenitor.
Am fost personal la Primarie si au spus ca nu au timp in acel moment ,dar sa depun o solicitare, ceea ce am si facut la data 20.11.2024,cu nr de inregistrare,doar ca nu am primit nici un raspuns .
Astfel ca am transmis un e-mail in care reveneam asupra solicitari mele si amintand acestora ca sunt obligati sa raspunda conf.legi,pana la acest moment nu mi-au raspuns.
Am dorit sa achit impozitul pe acesta suprafata ,doar ca nu am reusit ,afirmand d-na ca nu figureaza sotul meu ci alta persoana.
Am rugamintea daca este cineva care ma poate sfatuii ce sa fac in aceasta situatie in care cei de la Primarie nu dau nici un raspuns solicitarilor mele
Proprietate
lordionis
Buna ziua. Se poate elibera adeverinta de proprietate de catre comisia locala de fond funciar pentru terenurile inscrise in registru agricol 2010? Mentionez ... (vezi toată discuția)