avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TICHETE MASA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TICHETE MASA

UN SALARIAT - 2 JOBURI CU NORMA INTREAGA DE 8ORE..LA UNUL DINTRE ELE, SI-A STABILIT FUNCTIA DE BAZA. POATE PRIMI TICHETE DE MASA DE LA AMBII ANGAJATORI, AVAND IN VEDERE NORMA DE LUCRU DE 8 ORE?????????
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
Marcela2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 4 Februarie 2025
Nu , primeste numai de la angajatorul la care are functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 locuri de munca tichete de masa caataalin caataalin Buna ziua. Am si eu o intrebare. De curand m-am angajat la o societate cu program de 4 ore pe langa jobul cu norma intreaga pe care il am, la aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Ank27 Ank27 Cate tichete de masa ar trebui sa primeasca un salariat cu norma de 4 ore pe zi?Primeste la fel ca salariatii cu 8h/zi sau se reduce numarul la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu jumatate de norma mihaela_1968 mihaela_1968 Ce drepturi are un angajat cu jumatate de norma (4 ore pe zi)? Poate primi tichete de masa si cate pe luna? Dar concediul de odihna cum se calculeaza? Va ... (vezi toată discuția)