avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am făcut contestație la executarea silita formulata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am făcut contestație la executarea silita formulata de ANAF ...

Am făcut contestație la executarea silita formulata de ANAF și am câștigat procesul. Am hotărârea definitiva, cum procedez pentru recuperarea sumei de la ANAF? Multumesc!
Adresa catre ei, executare... greu, oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Dispunere desfiintare poprire Gabigabi67 Gabigabi67 Buna ziua, Astazi am primit hotararea judecatoareasca in care\" se dispune desfiintarea popririi pana la suma concurenta de 40.000\" as dorii sa stiu cum pot ... (vezi toată discuția)