Am primit înștiințare pentru o executare silită în urma unui credit bancar, menționez faptul că nu am nici o sursă de venit decât alocația copilului.Creditul era scadent în anul 2024 luna a 6 iar ultima plată am efectuată în anul 2023 luna a 7.Aș dori să știu dacă se poate pune poprire pe alocație și de când ar intra în vigoare prescripția și dacă se prescrie toată suma sau doar o parte din ea?
Vă mulțumesc frumos
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
În această situație, creditorul dacă va considera că rentează pentru el, o să vă tot urmărească până veți avea ceva bunuri sau venituri, cum ar fi salariu sau pensie, sau când veți moșteni ceva o să vă execute silit moștenirea.....
Prescripția este întreruptă în cazul dumneavoastră . Vi s-a răspuns f clar mai sus ce se poate întâmpla. Dacă veți avea venituri, bunuri sau primiți vreo moștenire, banca își va lua banii plus cheltuielile de executare.
Executare silita
EastAndrei
Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)