avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am un teren intr-o localitate în județul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am un teren intr-o localitate în județul Alba, terenul ...

Bună ziua,am un teren ,intr-o localitate în județul Alba,terenul a fost lucrat de noi și părinți mei ,de cel puțin 40 de ani, terenul se afla în proprietatea statului Român;cum l-am putea trece în proprietatea noastră,va mulțumesc mult pentru un răspuns
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 12:29, 5 Februarie 2025
Depinde de situatia terenului. Teoretic, bunurile publice sunt inalienabile.Cred ca ar fi mai bine să vă consultați cu un avocat pentru a studia situația concretă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer imobil in domeniul privat al statului roman Adriana B Adriana B puteti sa-mi spuneti , va rog, daca este posibil transferul unui imobil din domeniul privat al unei localitati in cel privat al Statului Roman si daca da, in ... (vezi toată discuția)
Brobleme juridice cu un teren daniela.ilea daniela.ilea As avea nevoie de un ajutor cu privire la un teren.Mama mea a mostenit un teren cu o casa de la bunici,in prelungirea case este o buca te teren de 540 de m ... (vezi toată discuția)
Retea electrica pe domeniu privat. Cromatic Cromatic Prin amabilitatea dumneavoastra as dori cateva sfaturi in legatura cu problema descrisa mai jos. Parintii mei au in proprietate un teren INTRAVILAN ... (vezi toată discuția)