avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cotzatie pensie Am ieșit la pensie pe data de 1 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cotzatie pensie Am ieșit la pensie pe data de 1 Decembrie 2024 ...

Cotzatie pensie
Am ieșit la pensie pe data de 1 Decembrie 2024 pensie de limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare. .Pe data de 9 ianuarie m-am angajat la o firma legal . As vrea sa știu dacă angajatorul plătește toate taxele pe salriy se mai duc bani și la pilonul 2 ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:02, 4 Februarie 2025
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare Legal Advisor Legal Advisor Până la ce vârstă pot lucra pensionarii de peste 70 de ani, în sectorul public, dacă aceștia au iesit la pensie anterior datei de 1 anunarie 2024? ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare - cumul salariu - pensie Legal Advisor Legal Advisor Pana la ce varsta pot continua activitatea (si sa primesc in continuare atat pensia, cat si salariul, cumulate), in baza actualului CIM, in Primarie? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Conflict intre indemnizatie si pensionare? EugeniaG EugeniaG *In data de 5 decembrie 2013 am fost angajata de catre o firma, eu avand peste 55 ani si fiind in evidenta AJOFM ca persoana in cautarea locului de munca (CLM) ... (vezi toată discuția)