Expertiza judiciara succesiune.. Tatal meu a avut un frate care a decedat in urma cu 10 ani si nu a avut copii.O sora de a lor a cerut in instanta sa fie unica mostenitoare dupa defunctul frate motivand ca a mai avut grija de el cu toate ca unchiul i a facut act de vanzare- cumparare pe casa de cand traia cu clauzasa sa il ingrijeasca, acum facand obiectul succesiuni doar un teren.Tatal meu in instanta a depus intampinari ca nu vrea sa renunte la dreptul sau la succesiune ( dosarul e pe rol de 5 ani) Mentionez ca ei au fost 5 frati restu nu s au prezentat nici cu intampinari..am vazut pe portal ca la ultima infatisare s a cerut expertiza dar nu pot vedea ce expertiza.Ma poate lamurii cineva ce expertiza se poate cere in acest caz? poate instanta sa o declare unica mostenitoare daca tata nu renunta? Va multumesc!
Tatal dvs. are acces la dosar fiind parte in acesta. Poate merge la arhiva tribunalului si sa vada in dosar, obiectivele stabilite de catre instanta pentru expertiza, precum si specializarea de expertiza a expertului desemnat de instanta, sa efectueze expertiza.
Se poate verifica inclusiv modul cum s-a facut succesiunea.
Mostenire
Crisant76
Cum pot deveni mostenitoare si care sunt pasii de urmat?Sora tatalui meu ,sotul acesteia si unicul fiu ,su decedat.Unchiul in 2009,matusa in 2014 si fiul in ... (vezi toată discuția)