avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Am două contracte de muncă full-time ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Am două contracte de muncă full-time remote (CIM ...

Bună ziua,

Am două contracte de muncă full-time remote (CIM FTE) la două companii diferite: una din România și una din Germania. Contractul din România menționează explicit regimul de telemuncă. Pot avea probleme din punct de vedere legal sau fiscal (dubla impunere)?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 5 Februarie 2025
Exista incheiata Convenţia dintre România şi Republica Federală Germania pentru evitarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit şi pe capital.

Pentru un raspuns cat mai clar intrebati si la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am discutii cu o companie din norvegia pentru un loc ... liveomars liveomars Buna ziua! Am discutii cu o companie din Norvegia pentru un loc de munca remote, part time, in domeniul HR/ angajare personal si desfasurare activitate pentru ... (vezi toată discuția)
Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)
Evitarea dublei impuneri pe salariu - germania atlantiana atlantiana Am lucrat cu contract de munca pentru o perioada de 2 ani (fara intrerupere) in Germania. Potrivit conventiei pentru evitarea dublei impuneri, as putea ... (vezi toată discuția)