avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am depus la asociatia de proprietari o cerere prin ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am depus la asociatia de proprietari o cerere prin care doresc ...

Am depus la asociatia de proprietari o cerere prin care doresc situatia fondului de reparatii pe ultimii 5 ani. Sold, rulaj, sold, copii de pe facturi etc. M-am angajat sa platesc cv hârtiilor xeroxate cu 1 leu foaia.
Acum mă contacteaza presedintele si imi spune ca administratia i-a pasat aceasta sarcina.
E legal?

Alte discuții în legătură

Fond de rulment si fond de reparatii Dum.Lore Dum.Lore Buna seara! Am si eu o nelamurire. M-am mutat de curand intr-o garsoniera si nu inteleg pentru ce este fondul de rulment 5.00lei si fondul de reparatii 5.00 ... (vezi toată discuția)
Am primit o notificare de la primărie că voi fi amendat pentru neluarea măsurilor în scopul constituirii fondurilor de rulment și reparații. eu nu am funcție în asociație, pot fi amendat? marianliviuh marianliviuh Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc cu asociație de proprietari constituita, președinte, administrator... tot tacâmul cum scrie la lege. Am ... (vezi toată discuția)
Taxa redactare si transmitere notificare/somatie - 70 lei pt o foaie a4 Mousek43 Mousek43 Buna ziua, Poate asociatia de proprietari sa introduca/perceapa taxa pentru \"redactare si transmitere notificare, taxa care este de 70 lei? (pentru o foaie ... (vezi toată discuția)