avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un răspuns la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un răspuns la problema ...

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu un răspuns la problema mea.
Mă ocup cu plasarea de personal(Ospătari) pentru diferite evenimente la diferite restaurante.
Ce cod CAEN pot pune pe firmă să pot face contracte ospătarilor pt Zilier la fiecare eveniment , dar să pot plății 1% microîntreprindere având și un angajat la 8h?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2025
Margelatu84, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 5 Februarie 2025
CAEN pt zilieri :
restaurante - clasa 5610

baruri și alte activități de servire a băuturilor - clasa 5630

Zilierii nu incheie c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilieri - mai 2019 RomanelCristina RomanelCristina Buna ziua , Se pot folosi ajutorii ospatar - COR 513101- ca zilieri (in baza ultimei modificari a legii zilierilor) ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)