avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi s-a adus la cunostinta ca parte vatamata in dosarul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi s-a adus la cunostinta ca parte vatamata in dosarul penal ...

Mi s-a adus la cunostiinta ca parte vatamata in dosarul penal ca pot introduce in dosarul penal persoana responsabila civilmente Imi puteti spune daca este necesar acest lucru ,si cine sunt aceste persoane In cazuleu fiind vorba despre malpraxis este vorba despre asigirator?
Cel mai recent răspuns: Alina Avila , utilizator 21:14, 5 Februarie 2025
Persoana responsabilă civilmente este cea care, potrivit legii, are obligația de a repara în întregime sau în parte prejudiciul cauzat prin infracțiune. În cazul malpraxisului, asiguratorul este partea responsabilă civilmente (dacă acesta există). Este neceară introducerea în cauză, pentru că interesul dvs. este să obțineți o despăgubire justă.
Dar inca cercetarea este in rem Asa de repede trebuie introdusa ? Nu trebuia introdusa in faza de judecata? Si cum pot afla cine este asigiratorul?
Trebuie introdus asiguratorul medicului si al spitalului,daca e vorba si de infectii nosocomiale?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2025
Alina Avila, utilizator
Eu nu cunosc ce este în dosarul penal. Nu știu dacă în acest caz de malpraxis este de vină medicul sau medicul și spitalul. Depinde de la caz, la caz. Cât despre numele asiguratorului, aici trebuie să facă cercetări procurorul de caz, nu dvs.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata in civil sau plangere penala? _Alin_ _Alin_ Poate ati vazut la televizor despre cazuri neplacute cum unele cadre medicale au neglijat si au abuzat in serviciu, iar in urma acestor neglijente/abuzuri ... (vezi toată discuția)
Dosar penal dupa accident Andrei Andrei Andrei Andrei Buna ziua. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea problema serioasa pe care o intampin. Sa va explic mai pe-ndelete: fratele ... (vezi toată discuția)
Despagubiri banesti pentru malpraxis dumibog dumibog Subiect: Despagubiri pentru malpraxis In cazul nefericit in care ai fost victima unui malpraxis care credeti ca este cea mai buna si mai rapida varianta ... (vezi toată discuția)