avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! După decesul ultimului părinte,rămăn ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! După decesul ultimului părinte,rămăn ca și moștenitori ...

Bună ziua! După decesul ultimului părinte,rămăn ca și moștenitori 5 urmași.Unul din cei 5,fără acordul celorlalți,schimbă acoperișul și ușile casei! In cadrul procesului de succesiune inițiat de unul din cei 5,solicită scăderea sumei investite din valoarea masei succesorale.Ptr.50%din sumă are facturi iar ptr. restul nu.Se poate opune acestui demers,persoana care a inițiat succesiunea și,care în calitate de moștenitor nu a fost consultată? Persoana în cauză,nu locuiește la respectiva adresă !
Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2025
Cancel Alous, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT STROIE CATALIN , Avocat 12:39, 5 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate opune. Nu are de ce! Este in interesul tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire mostenire ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, In cazul in care exista 4 copii, tatal decedeaza, unul din cei 3 copii locuieste in casa parintilor impreuna cu mama ramasa in viata. Tatal a ... (vezi toată discuția)
drepturi mostenire casa vioricad vioricad tatal meu decedat ,in urma suscesiunii sint mostenitori mama si fratele meu, mai mic, noi ceilalti 3 frati am renuntat la partea ce ni se cuvenea.eu stau cu ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor dupa deces OEM OEM Buna ziua, Care este procedura dpdv legal in cazul in care unul dintre parinti decedeaza (ambii erau proprietari ai locuintei? Cum se impart bunurile intre ... (vezi toată discuția)