Bună ziua! Am depus o petiție la ITM în legătură cu munca la negru în orașul meu Am primit răspuns de la ei într adevăr a oprit mașinile care erau de oprit aici ne referim la o firmă de taxi și mi au răspuns că nu poate să mi dea detalii referitor la ce măsuri au luat acum întrebarea mea este este un răspuns corect sau un răspuns vag din partea ITM ului?
Vreau sa vad o lege sau ceva concret , că așa punem fac o plângere la ANPC și îmi dă un asemenea răspuns . Am prins da am dat un Nr de amenzi sau avertismente etc . Așa aș vedea eu normal , dar pun in calcul că la noi nu e normal nimic
Legea respectivă are 25 de articole daca o cunoașteți și exista un paragraf in care specifica rog să îmi trimiteți aici. Nu am cerut divulgare de date cu caracter nu am cerut acte secrete nu am cerut decât că cetățean sa primesc răspuns ce măsuri au dispus daca au prins oameni lucrând la negru . Nu am cerut poliției informații despre un dosar sau etc de aia nu vad răspuns normal în a zice că nu putem da informații ce măsuri am dispus . Pai de unde știu că nu ai luat șpagă sau că ești un inspector corupt când nu oferi un răspuns ?