avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am depus o petiție la ITM în legătură ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am depus o petiție la ITM în legătură cu munca ...

Bună ziua! Am depus o petiție la ITM în legătură cu munca la negru în orașul meu Am primit răspuns de la ei într adevăr a oprit mașinile care erau de oprit aici ne referim la o firmă de taxi și mi au răspuns că nu poate să mi dea detalii referitor la ce măsuri au luat acum întrebarea mea este este un răspuns corect sau un răspuns vag din partea ITM ului?
Cel mai recent răspuns: Preda E. Diana , utilizator 16:27, 5 Februarie 2025
Este un raspuns cat se poate de corect
Pai și eu cum pot afla până la urmă dacă au dispus măsuri sau nu că nu am cerut date cu caracter personal?

Cornel Vasile a scris:

Este un raspuns cat se poate de corect

Ultima modificare: Miercuri, 5 Februarie 2025
ionuthau, utilizator
Vreau sa vad o lege sau ceva concret , că așa punem fac o plângere la ANPC și îmi dă un asemenea răspuns . Am prins da am dat un Nr de amenzi sau avertismente etc . Așa aș vedea eu normal , dar pun in calcul că la noi nu e normal nimic
Cititi Legea 544/2001 si vedeti care sunt informatiile de interes pblic.
Legea respectivă are 25 de articole daca o cunoașteți și exista un paragraf in care specifica rog să îmi trimiteți aici. Nu am cerut divulgare de date cu caracter nu am cerut acte secrete nu am cerut decât că cetățean sa primesc răspuns ce măsuri au dispus daca au prins oameni lucrând la negru . Nu am cerut poliției informații despre un dosar sau etc de aia nu vad răspuns normal în a zice că nu putem da informații ce măsuri am dispus . Pai de unde știu că nu ai luat șpagă sau că ești un inspector corupt când nu oferi un răspuns ?

Alte discuții în legătură

Politia si munca la negru myn11 myn11 buna ce obligatii are politia daca in urma unei plangeri ia cunostinta de munca la negru. daca are ceva obligatii ,de exemplu sesizarea ITM,in baza carei ... (vezi toată discuția)
Am lucrat câte o lună la două firme, dar la niciuna nu mi s-a făcut angajarea și nici nu mi-au plătit salariul. cum îl recuperez? sabadussimona sabadussimona Buna ziua. am lucrat la doua firme,cate o luna la fiecare,si denfiecare data am constatat ca nu mi s-a facut angajarea,si nu am primit nici salarul.Cum as ... (vezi toată discuția)
Cerere catre angajator silviu35 silviu35 IN cit timp trebuie sa imi raspunda angajatorul la cerere solicit 3 zile lucrate la negru,am probe cu tel mobil,pe ce lege si articol imi intemeiez cererea. (vezi toată discuția)