avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Constituirea ca parte civila in dosarul penal trebuie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Constituirea ca parte civila in dosarul penal trebuie introdusa ...

Constituirea ca parte civila in dosarul penal trebuie introdusa pana la terminarea cercetarilor penale?
Cel mai recent răspuns: Alina Avila , utilizator 14:24, 5 Februarie 2025
Constituirea ca parte civilă se poate face până la începerea cercetării judecătoreşti. se poate face în scris sau oral, cu indicarea naturii, a întinderii pretenţiilor, a motivelor şi a probelor pe care acestea se întemeiază aceasta
Si ar trebui sa ma instiinteze parchetul? Eu m-am constituit parte civila in plangerea penala ,dar mi s-a adus la cunostiinta sa precizez suma ,desi inca dosarul este in rem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere la camera preliminara marlen marlen Am urmatoarea intrebare: in cadrul urmarii penale de la parchet m-am constituit parte civila in dosar fara a preciza insa motivele si suma cu care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Ce lege penala se aplica + cererea prejudiciu, in ce temei ? + sanctiuni +.... oanaportar oanaportar Intr-un Dosar penal, unitatea noastra are calitatea de parte vatamata. Dosarul de la Parchet este din anul 2009, impotriva a 3 salariati. Dosarul de pe ... (vezi toată discuția)
Nu figurez in dosar ca parte civila tomaioan tomaioan Buna ziua.In luna septembrie a anului 2012 niste persoane necunoscute au facut excavari de pietris,nisip si pamant de pe terenul meu arabil aflat in extravilan ... (vezi toată discuția)