avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salariu de încadrare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salariu de încadrare personal contractual

Bună ziua,
Vă rog frumos să imi spuneţi ce articol din Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice iau în considerare în momentul în care calculez salariul de încadrare pentru o nouă angajare (personal contractual) în anul 2025.
Vă mulţumesc pentru răspunsuri
Cel mai recent răspuns: stelarman20001 , utilizator 16:22, 7 Februarie 2025
De principiu art. 39 din Legea 153/2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt angajat al unui uat ca și personal contractual ... Erikka Ermina Erikka Ermina Bună ziua! Sunt angajat al unui UAT ca și personal contractual în funcția de conducător auto. Anul trecut grila de salarizare pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților ... viorelada viorelada Bună ziua. Vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților din primarii (comuna, bibliotecar, studii medii) ar fi trebuit sa se mărească din 1 ... (vezi toată discuția)
Aplicare art 39 din legea 153/2017 casutza casutza Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti daca o persoana care la 1 ianuarie 2018 era deja angajata/incadrata ca functionar public pe perioada nedetermintata ... (vezi toată discuția)