avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare diminuare valoare de piata in dosar CASCO ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare diminuare valoare de piata in dosar CASCO cu regres RCA

Buna ziua,

Am fost tamponat recent in Bucuresti si in urma constatarii amiabile cu celalalt participant la trafic mi-a dat asigurarea dumnealui. Din moment ce aveam autoturismul personal asigurat cu polita CASCO am ales sa deschid un dosar de dauna cu regres RCA. Totusi, pe site-ul asiguratorului RCA al vinovatului apare ca fiind daune acoperite cheltuielile aferente cu diminuarea valorii de piata a autoturismului in urma reparatiei dovedite cu acte, iar un consultant de la asigurator CASCO mi-a comunicat ca ei se ocupa doar de aducerea la starea initiala a vehicului. As dori sa stiu daca exista vreo acoperire legala pentru a recupera pe alta cale aceasta suma pierduta la revanzare datorita istoricului in urma unei evaluari de catre un tert.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru diminuarea de valoare la revanzare carowner carowner Ieri am fost tamponat in timp ce stateam la semafor. Soferul vinovat si-a recunoscut vina imediat, si-a cerut scuze, am facut actul de constatare amiabila, nu ... (vezi toată discuția)
In urma unui accident sunt nevoit sa platesc si bunurile din masina? popclaudia19 popclaudia19 tatal meu a facut un accident . sia dat asigurarea celuilalt sasi repare masina ,acesta avea pasageri luati de la ocazie.unul din ei a avut un laptop si sa ... (vezi toată discuția)
Rata daunei la asigurari casco tig tig RATA DAUNEI LA ASIGURARI CASCO Buna ziua, Autoturismul personal a fost accidentat de un TIR ,VINA CONSTATATA de politie este a celuilalt conducator ... (vezi toată discuția)