avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, de un an de zile langa casa mea si a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, de un an de zile langa casa mea si a cumparat un teren ...

Buna ziua, de un an de zile langa casa mea si a cumparat un teren un antreprenor care a contruit acolo un depozit de lemne si carbuni cu tot zgomotul bubuielile si ambalat de drujbe, practic intre mai multe case locuite el desfasoara activitati de taiat spart si distribuit lemne care nu convin vecinilor, intrebarea mea este nu trebuia sa ceara acordul nostru ca sa desfasoare aceste activitati?
Ps. Ce putem face sa oprim toata nebunia asta ?
Multumesc pentru eventuale legi care sa ne ajute, sfaturi sau idei

Alte discuții în legătură

Contestare autorizatie de functionare. Marian V Marian V Buna ziua. Un vecin si-a facut un depozit de lemne la aprox 15m de casa mea si taie cu drujba si sparge lemne in aer liber, desi in Ord.M.S Nr 114/2014, cap ... (vezi toată discuția)
Activitate de depozitare si prelucrare lemne in zona rezidentiala takida takida Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva. Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)
Activitate de depozitare si prelucrare lemne in zona rezidentiala takida takida Buna ziua, am o problema si sper sa ma sfatuiasca cineva. Locuiesc intr-o zona nou construita in Prelungirea Ghencea/Dr. Taberei (Bucuresti). In spatele ... (vezi toată discuția)