avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, o doamna a primit de la mătușa ei un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, o doamna a primit de la mătușa ei un teren, ...

Bună seara, o doamna , a primit de la mătușa ei un teren, mătușa ei avea actul de propietate pe numele soacrei ei. Mătușa și soacra sunt moarte, doamna în cauza a rămas doar cu titul acesta de propietate , acum doamna vrea sa îmi dea mie acel teren, vecini nu sunt de treaba , ar fi nevoie de cadastru sa știm exact , se poate face cu acel titlu de proprietate? Mulțumesc tare mult.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 6 Februarie 2025
Pai și cum i-a dat daca nu are acte, doar titlul inițial pe numele soacrei?
Matusa nu avea cum sa dea dacă nu are acte și nici nu o mosteneste pe soacra. Mai departe, nici doamna ce vrea sa va dea, nu are ce sa va dea ca nu e proprietar și nu știu cum poate deveni.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate dsmihalea dsmihalea Buna ziua Matusa mea care este vaduva are titlu de propietate pe 3 hectare de pamant doar pe numele ei.Ea mai are 2 copii si nu a facut succesiune dupa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ne judecam de 8ani cu vecinii noștri pentru a ieși ... monicalyly monicalyly Bună ziua! Ne judecam de 8ani cu vecinii noștri pentru a ieși din indiviziune. Menționăm faptul ca în casa au rămas nepoții, care nu au nici un act pe ... (vezi toată discuția)
De 2 ani ma lupt in instanta nu pot sa fac o amarata de intabulare fiind proprietara AURICA8 AURICA8 am cumparat terenul si casa in 1992de la soacra mea ea a mostenit casa si terenul de la mama sa ulterior soacra mea a decedat acum nu pot sa fac intabularea ... (vezi toată discuția)