avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... in cât timp se poate depune dosarul de șomaj pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

in cât timp se poate depune dosarul de șomaj pentru a nu avea ...

in cât timp se poate depune dosarul de șomaj pentru a nu avea întrerupe între data încetării contractului de munca și data înregistrării ca șomer?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:41, 6 Februarie 2025
In maxim 10 zile de la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept somaj? Viovas Viovas Buna ziua! Avem un contract de munca incetat la sfarsitul anului 2016 (cu art.65 - drept somaj). Persoana nu depune dosarul pentru indemnizatia de somaj si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca!!!!! luiza44 luiza44 va rog frumos sa ma lamuriti !!! sunt angajata cu contract pe perioada determinata acum la sf.lunii aprilie imi expira contractul si sefa mi a zis ca ma da in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc Ioana.B.90 Ioana.B.90 As putea intra in somaj dupa ce termin ccc.am lucrat 9 luni la o firma cu contract pe perioada determinata,intre timp am ramas insarcinata si nu mi-au mai ... (vezi toată discuția)