avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Lucrez in mediul privat si as dori sa stiu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Lucrez in mediul privat si as dori sa stiu daca pot ...

Buna seara!
Lucrez in mediul privat si as dori sa stiu daca pot fi mutata la!alt punct de lucru(alta farmacie) fara acordul meu si in ce conditii. Am dreptul de a refuza transferul la alt punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 6 Februarie 2025
Schimbarea locului de munca se poate face unilateral sau cu acordul ambelor parti.

Angajatorul nu poate decide unilateral mutarea unui salariat dintr-un departament în altul. Angajatul trebuie să își dea acordul
www.avocatnet.ro/articol_560...
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea fara acordul salariatului de la o sectie la alta maria_mirela maria_mirela Buna ziua , sotul meu se confrunta cu urmatoarea situatie : lucreaza la o firma care are 2 sectii (tamplarie si productie sticla ) , firma a accesat fonduri ... (vezi toată discuția)
Transfer Kungi Kungi Buna ziua@Sunt angajata la un Dispensar Scolar pe perioada determinata iar luna viitoare o colega se pensioneaza deci va fi vacant postul ei.Pot sa ma transfer ... (vezi toată discuția)
Mutare dintr-un punct de lucru in altul mosu1907 mosu1907 Firma la care lucrez are mai multe puncte de lucru in Bucuresti. Eu am fost angajat pt punctul de munca x si lucrez acolo de 5 ani. firma doreste sa ma mute la ... (vezi toată discuția)