avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu pot pune in aplicare o hotarare judecatoresca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu pot pune in aplicare o hotarare judecatoresca

Am o hotărâre definitivă de modificare a unui titlu de proprietate unde a fost greșit Nr topo. In urma acestei hotărâri trebuie modificat titlul de proprietate. Pentru această modificare am nevoie de titlul original, nu se accepta copie legalizată. ( pe care o am ). Problema este că suntem mai multi moștenitori iar cel care deține titlul original nu vrea să-mi de-a titlul să fac modificarea în titlu conform hotărârii judecătorești. Iar fără această modificare nu se poate vinde acel teren.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:01, 6 Februarie 2025
Într-adevăr, e nevoie de vechiul titlu de proprietate în original pentru a fi anulat și pentru a se emite un alt titlu cu modificările respective. Nu văd cum ați putea să-l constrângeți să vă dea titlul, dacă persoana respectivă nu vrea. Cred că trebuie să vă pregătiți pentru un alt proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare Igam Igam Situatia - In urma unei hotarari judecatoresti definitive, cele 10 ha de teren arabil extravilan (ce sunt alcatuite din mai multe parcele certificate prin ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate: cum recuperez terenurile care au fost trecute gresit in titlul de proprietate care a fost anulat? Usgen Usgen Buna ziua! Bunica mea a decedat in 1995. Pe numele ei s-a emis in 1998 un titlu de propietate care cuprinde casa, gradina, terenuri agricole. Este in ... (vezi toată discuția)
Procedura unei succesiuni petre_marian petre_marian Buna ziua.As dori sa stiu daca pot face succesiunea in baza unui titlu de proprietate,eu fiind mostenitor al unuia din cei patru inscrisi in titlu.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)