Buna ziua.As dori sa stiu daca pot face succesiunea in baza unui titlu de proprietate,eu fiind mostenitor al unuia din cei patru inscrisi in titlu.Mentionez ca doar unul din cei patru mai este in viata restul fiind decedati.Pe langa titlu mai exista doua hotarari judecatoresti definitive,una din care reiese modificarea unor suprafetedeci schimbarea cotelor ,iar cea de a doua este iesirea din indiviziune fiind vorba de partaj.Intrebarea mea este pot sa fac succesiunea dupa mama in baza titlului de proprietate atasand cele doua hotararii,arat ca instanta nu a facut referire de trimitere catre vre-o autoritate pentru efectuarea modificarii partiale a titlului de proprietate ?
Da, puteti
Teoretic nici nu mai aveti nevoie de titlu, actul de proprietate fiind hotararea judecatoreasca care mentioneaza lotul primit de mama in proprietate exclusiva. Desigur, pentru descrierea completa a suprafetelor de teren este utila si prezentarea titlului.
Buna ziua,si va multumesc pentru raspuns aceasta a fost si opinia unui notar deoarece eu credeam ca trebuie sa depun la consiliul local titlul in original in vederea modificarii acestora pentru ca nu credeam ca hotararea de partaj este suficienta