avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren traversat de un canal colector - aviz apa canal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren traversat de un canal colector - aviz apa canal

Buna ziua,

Detin un teren traversat de un canal colector, teren pe care as vrea sa construiesc o casa. Conform cu Apa Canal, pentru emiterea avizului este necesara inscrierea in CF a colectorului de canalizare, a dreptului de trecere pentru intretinerea si exploatarea acesteia pentru culoarul de protectie de 5 m de o parte si de alta de la generatoarele exterioare

Cum ar trebui sa procedez in acest caz?

Multumesc anticipar
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:54, 6 Februarie 2025
Ar trebui întocmită o nouă documentație cadastrală și de asemenea, să se noteze în CF dreptul de servitute de trecere pentru întreținere și exploatare în favoarea societății.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitati pe drumul de servitute andah andah Buna ziua! am o intrebare: cine este raspunzator de reparatiile la conducta de canalizare ce trece pe sub drumul de servitute care deserveste 2 proprietati? ... (vezi toată discuția)
Servitute si superficie - inscriere in cf smeagull smeagull Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: pentru un imobil in constructie, am stabilit cu compania furnizoare de energie electrica ... (vezi toată discuția)
Ffff urgent, ajutor!!! Doina Elena Doina Elena buna ziua, as vrea sa ma ajutati in urmatoarea problema o casa nationalizata este cumparata de 3 proprietari, unul sunt si eu. acum sunt proprietara si pe ... (vezi toată discuția)