avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua . Va rog frumos o lamurire . In urma cu o zi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua . Va rog frumos o lamurire . In urma cu o zi , a avut ...

Buna ziua . Va rog frumos o lamurire . In urma cu o zi , a avut loc prima sedinta a Adunarii generale a proprietarilor din condominiul unde locuiesc. Dupa ce s-au apobat bugete, actiuni ce trebuiesc indeplinite , etc ,s-a pus problema salariului administratorului - acum 700 lei . Suntem 15 apartamente pe scara, 14 cu centrale termice individuale, unul nu, ramas la vechiul sistem . Platim salariul in functie de cota indiviza de la 40 la 50 lei de apt ptr ca unele au suprafata mai mare.. Este o suma foarte mare, mai ales ca admin. nu are ce calcule sa faca decat la apa , gunoiul vine pe persoana gata calculat, curentul pe scara si cam atat. In rest NU face nimic . Pentru ca are sustinera presedintelui , a cenzorului si a o mica parte din locatari, votul a fost sa nu i se modifice salariul . Desi am adus in discutie colaborarea cu o firma si ne- ar fi costat 350 lei , nu s-a dorit colaborarea . Intrebare : ce actiuni pot sa fac pentru ca nu imi convine salarizarea administratorului , unu, pentru ca intr-un mandat trecut ne-a pus sa- i platim contributiile la stat desi in salariul respectiv erau prevazuti banii, doi, aduce firme de casa fara cel putin 2 oferte, pentru diferite activitati,, trei activitatea nu reflecta salariul . Din 4 zile pe luna a cate o ora, adunate impreuna, ar fi nici jumatate cu activitate, restul telefon, socializare, jocuri, etc. Rog frumos sfaturi . Cu stima,
Cel mai recent răspuns: cosmineanugheorghe , utilizator 10:49, 8 Februarie 2025
Nu aveți variante. Asa a decis AG, e statutar, deci e lege. E ca într-o firmă cu mai mulți asociați din care unuia nu-i place administratorul.
Chiar nu se poate face nimic? asta-i furt din banii mei ... nu munceste dar ia bani...
Astea sunt regulile conviețuirii urbane. Există nemulțumiți peste tot, însă avantajele traiului în comun se pare că prevalează.
Ați putea sugera în AG să i se mai dea însărcinări, dacă salariul rămâne.
Eu am văzut oameni stând degeaba pe salarii mari de tot. Și tot îi votăm
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
adriandimitriu, utilizator
Imposibil. atat timp cat presedintele ,cenzorul si inca vre-o doi se impun, dicteaza, ca numai ei stiu si fac bine, nu am nici o sansa...
pai sa vedem: la 15 apartamente, majoritatea e de 8 persoane. daca 4-5 sunt prieteni, s-a rezolvat. solutia e sa va imprieteniti.

Alte discuții în legătură

Administrarea ascociatiei cu o firma specializata iulian odob iulian odob Buna ziua. Asociatia din care fac parte e formata din 30 de scari. In urma demisiei administratorului , cateva din scarile care si eu fac parte am decis sa ne ... (vezi toată discuția)
Comitetul executiv al asociatiei de proprietari si-a marit "salariul" in timpul mandatului bsterea bsterea Buna ziua. Duminica a avut loc Adunarea Generala a blocului. A doua oara. Legal constituita. A durat 4 ore. Am sesizat urmatoarele: Comitetul a marit salariul ... (vezi toată discuția)
Chitantiere cu aceeasi serie dalv dalv Dupa mai bine de 3 ani am reusit ca in calitate de cenzor sa intru in posesia documentelor asociatiei pentru o verificare pe ultimii 2 ani Pana acum am ... (vezi toată discuția)