avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ce as putea sa fac am dobindit imprumuturi am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ce as putea sa fac am dobindit imprumuturi am societate ...

Buna ce as putea sa fac am dobindit imprumuturi am societate de 6ani am terminat un dispensar si o scoala cu brio si acum mai aveam doua luni sa termin tot dispensar la FALCIU dar pe 4nov 2024 am facut 2 accidente vasculare am paralizat 60% vorbesc cu dificultate dar bancile suna. Ce pot face in situatia mea?cu un grad de handicap accentuat, multumesc

Alte discuții în legătură

Doua accidente vasculare, credite restante florea83 florea83 Domnule avocat am problema am facut doua accidente vasculare sint am paralizat 60% am datorii ce as putea sa fac? bancile suna nui intereseaza as putea sa ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 448/2006: dobanda suportata de stat pentru handicap accentuat? nicolae242 nicolae242 buna seara, in anul 2007 am luat un credit in valoare de 7000 euro pentru nevoi personale de la o banca pe o perioada de 10 ani; in anul 2008 m-am imbonlavit ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale (persoana cu handicap) ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua! Am intampinat si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, ce este de facut. Am 27 ani si sunt o persoana cu handicap gradul 1 permanent, in ... (vezi toată discuția)