avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Doua accidente vasculare, credite restante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Doua accidente vasculare, credite restante

Domnule avocat am problema am facut doua accidente vasculare sint
am paralizat 60% am datorii ce as putea sa fac? bancile suna nui intereseaza as putea sa merg la un avocat bineteles cu documentele de handicap?

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:57, 7 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Starea de sănătate oricât de precară ar fi, nu vă exonerează de plata datoriilor către creditori.
Soluția este să vă pensionați urgent pe caz de boală, și 50% din pensie să o dați lunar creditorilor.
Cale de a scăpa de datorii, sau de a evita returnarea banilor către bănci, NU există în cazul dumneavoastră.

Băncile au juriști angajați, și cunosc legea că nu aveți cum să ocoliți plata banilor clienților, de asta vă sună și nu-i interesează.

Cel mult, puteți încerca să negociați cu băncile o EȘALONARE de plată, și poate vor accepta.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
Dapix, utilizator
Depinde ce sume ați împrumutat dacă e vorba despre garanții imobiliare,ce bunuri aveți care pot sa fie executate silit etc.Aceste aspecte ar trebui lămurite dacă aveți doar o pensie sau un salariu și nu aveți alte bunuri care pot sa fie executate di ati imprumutat o suma mai mare atunci poate iesiti pe plus etcetc.Oricum situația medicala nu este un argument care sa facă banca sa nu încerce sa își recupereze creanțele..
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita krompaczki sorina krompaczki sorina in urma cu 2 ani sotul meu contracteaza un credit de la procredit.a platit lunar rata f mare criza financiara si-a spus cuvintul.ne-au incheiat creditul si ... (vezi toată discuția)
Notificare recuperari creante madalinadorina madalinadorina buna ziua ! am primit astazi o notificare de plata de la o firma de recuperari creante pe numele mamei mele ,care are desigur un contract de credit in care ... (vezi toată discuția)
Pot contesta/negocia o executare judecatoreasca avand in vedere ... s0ka s0ka Pot contesta/negocia o executare judecatoreasca avand in vedere ca suma ramasa dupa poprire nu-mi permite nici macar un trai decent? (vezi toată discuția)