avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Dupa votarea legii bugetului de stat, in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Dupa votarea legii bugetului de stat, in cazul in ...

Buna ziua. Dupa votarea legii bugetului de stat, in cazul in care cuantumul ajutorului de somaj creste avetii idee daca se va aplica si retroactiv pentru cei care au incasat supa din 2024 (eu am avut dosar in ianuarie si decesul tot in ianuarie). Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 6 Februarie 2025
Ajutorul de somaj nu poate creste , intrucat valoarea Indicatorului Social de Referință (ISR) va rămâne la 660 de lei în anul 2025, conform prevedilor OUG nr. 156/2024, care plafonează acest indicator la nivelul stabilit în luna noiembrie a anului 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt angajat al unui uat ca și personal contractual ... Erikka Ermina Erikka Ermina Bună ziua! Sunt angajat al unui UAT ca și personal contractual în funcția de conducător auto. Anul trecut grila de salarizare pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor ... sexu sexu Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor pt copii și a salariului minim ? De la 1 ianuarie 2025 ? (vezi toată discuția)
Pot beneficia de ajutor social? free_your_mind free_your_mind Familia mea este formată din 4 membri, toţi adulti. 2 au pensii de cîte ~750 de lei, deci în total ~1500 de lei. Ceilalţi 2 nu muncesc. Avem un teren de ... (vezi toată discuția)