avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura Administratiei Financiare cand nu se face ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura Administratiei Financiare cand nu se face succesiune ...

Procedura Administratiei Financiare cand nu se face succesiune

In urma decesului tatalui divortat, fara alti mostenitori decat 2 copii minori care locuiesc cu mama, raman in urma un apartament si o masina, Mama nu doreste sa dezbata mostenirea pentru minori.
Ultimul domiciliu in acte al tatalui a fost locuinta socrilor unde acestia inca locuiesc.

Ce se intampla din pct de vedere al Administratiei Financiare cu impozitele neachitate, va putea obliga socrii sa achite ceva, avand in vedere ca acolo era domiciliul tatalui? Ma refer aici si la masina cat si la apartament.
De asemenea, avand in vedere ca apartamentul va acumula datorii si Asociatia de Proprietari va dori sa recupereze, executarea silita se va face doar asupra apartamentului, nu ii va impacta pe socri cu nimic?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
Visurat, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire CRIBUS CRIBUS buna!sotul meu a murit anul trecut !avem un copil minor ,apartamentul era trecut pe numele lui (el era proprietar)dar avea unele clauze puse de parintii lui-sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire- evacuare P.LILIANA P.LILIANA Buna ziua , am si eu o problema delicata si am nevoie un sfat competent.....am trait cu 'sotul' meu trei ani si am locuit in aceeasi casa . Anul acesta in ... (vezi toată discuția)
Mostenire iconaruclaudia iconaruclaudia Parintii mei au divortat cand eu aveam 16ani mama a castigat apartamentul cu 3 camere eu am ramas cu ea .Tata a fost luat la puscarie si nu l-am mai vazut ... (vezi toată discuția)