avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Indemnizatie crestere copil Buna ziua! Sunt intr o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Indemnizatie crestere copil Buna ziua! Sunt intr o situatie mai ...

Indemnizatie crestere copil
Buna ziua! Sunt intr o situatie mai putin normala si as avea nevoie de putin ajutor, poate gasesc raspunsul aici. Lucrez in Mapn, si la momentul actual ma aflu in concediu de crestere copil. Am plecat in vizita in SUA si pt aceasta a trebuit sa anunt angajatorul (trebuie anuntat orice parasire de garnizoana, țară)..azi am fost sunat de “angajator” ca este posibil sa mi se taie indemnizatia de crestere copil pe perioada cat voi sta aici..aici nu realizez nici un venit, nici in tara..exista vreo baza legala pt asa ceva? Mi se pare un abuz..multumesc pt eventualele raspunsuri!!

Alte discuții în legătură

Pot parasi tara cu copilul daca este in custodia mea? simina_28 simina_28 Sunt divortata ce primul sot din 2009,impreuna avem un copil in varsta de 7 ani acum.Copilul mia fost incredintat mie spre crestere si educare,fostul sot ... (vezi toată discuția)
Angajare in afara tarii in timpul concediului fara plata crestere copil Cristina_Cretu Cristina_Cretu Buna ziua! As dori sa aflu detalii legate de posibilitatea unei angajari in afara tarii in timpul concediului fara plata pentru crestere copil pana la doi ... (vezi toată discuția)
Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)