avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca sotul meu a mostenit un apartament de la parinti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca sotul meu a mostenit un apartament de la parinti din valoarea ...

Daca sotul meu a mostenit un apartament de la parinti din valoarea caruia e retirnat sorei lui jumatate,acum el vrea sa vanda ap tot sorei pe osuma neexistenta o lei ,eu am dreptul la ceva.?mentionez ca el are un baiat de 32 ani dintr-o alta relatie dar recu oscut.Merci mult pt raspuns.Eu nu vreau sa se vanda ap

Alte discuții în legătură

Mostenire Valentinablo Valentinablo Buna ziua Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei, sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii marina3333 marina3333 buna ziua . in 1992 am cumparat un apartament impreuna cu sotul meu. avem impreuna un baiat de 20 ani iar sotul meu mai are din afara casatoriei o fiica de ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul ambilor soti zoli_nt zoli_nt Acum 5 luni a decedat tatal meu,dupa 4 luni a decedat si mama mea vitrega cu care a fost casatorit 27 de ani. Dupa decesul tatalui meu nu a fost facuta ... (vezi toată discuția)